Kokoonpanot  
 

heli_ruotsalainen

Heli Ruotsalainen soolo

Heli Ruotsalainen on tekemässä paluuta keikkalavoille ja koostaa parhaillaan uutta monipuolista ja tanssittavaa ohjelmistoa. Ohjelmistossa tullaan kuulemaan sekä Helin omia kappaleita (kuten radiohitit Oljenkorsia ruutupaidassa sekä Kukkamekko) että myös popimpia coverbiisejä jalan alle käyvillä "helimäisillä" sovituksilla. Mahtuupa settiin mukaan myös muutamia nostalgisia iskelmiäkin esimerkiksi "Länkkäripotpurissa". Heliltä taittuu tarvittaessa soolona myös Finnhits -illat ja menevämpikin bilemusiikki.

Voit tiedustella Heliltä keikkoja sähköpostitse: ruotsalainenheli(at)hotmail.com

 
 

Finnhits Night

Finnhits Night -ilta tarjoaa täyden kattauksen parhaimpia Suomi-Hittejä 70-luvulta nykypäivään. Villin menon takaa energiset ja valovoimaiset artistit Heli Ruotsalainen sekä Heidi Visulaaka, jotka rautaisella ammattitaidollaan osaavat ottaa stagen haltuun ja saavat jalan vipattamaan. Biletunnelmaa nostattaa myös laadukkaat taustat, savukone sekä discovalot. Seteissä kuullaan mm. Charlie Brown, Tinakenkä-tyttö, Levoton tuhkimo sekä Maailman toisella puolen.

Tämän pirkanmaalaisen bileduon voit tilata yksityistilaisuuksiin, yritysten juhliin sekä ravintoloihin. Lue lisää Finnhits Night FB-sivuiltamme.

Finnhits_night