Ajankohtaista  
 

23.11. 2018 Kaksi uutta julkaisua joulukuussa!

Syksyn studiosessioiden seurauksena olen julkaisemassa kolmen vuoden tauon jälkeen uutta jouluista musiikkia. Talven ihmemaa sekä Joululaulu julkaistaan viikon päästä 1.12, jonka jälkeen niitä voidaan kuunnella vaikkapa Spotifysta. Joulukappaleet on tuotettu yhdessä upean orkesterin The Snowflakesin kanssa. Itse olen tästä ihan säpinöissäni, maltan tuskin odottaa.. Videotrailerin löydät YouTubesta.

21.12. 2017 Helin Joulutervehdys!

Edellisestä julkaisustani olikin kulunut jo tovi, joten päätin yllättää ja ilahduttaa teitä pienellä joulutervehdyksellä.. Se on nyt kuunneltavissa You Tubesta. Suoran linkin Oi Jouluyöhön löydät tästä!

19.4. 2017 Finhits Night

Nyt se on virallista! :) Olemme aloittamassa Heidi Visulaakan kanssa yhteistyön Bileduon merkeissä; Finnhits Night -ilta tarjoaa täyden kattauksen parhaimpia Suomi-Hittejä 70-luvulta nykypäivään. Käy lukemassa lisää Extrat-sivujen Kokoonpanot -osiosta.

9.4.2017 Promokuvausta sekä uusia yhteistyökuvioita

Media-sivuille on nyt päivitetty lisää promokuvia. Uusimmat niistä on otettu muutama viikko sitten lahjakkaan valokuvaajan J. Lindforsin toimesta. Voit lukea kuvauksista lisää fb-sivuiltani. Iloisia uutisia on luvassa lisääkin, sillä olen kesän korvilla palailemassa takaisin keikkojen pariin uuden yhteistyökumppanin, Heidi Visulaakan kanssa. Meillä on todella paljon yhteistä ja olen tosi innoissani tästä jutusta ja tulevista keikoista! Uskon että kun meillä on hauskaa ja homma toimii, niin se varmasti välittyy myös yleisölle. Mitä, Missä ja Milloin? Pysykää kuulolla niin kaikki selviää piakkoin..

6.1.2017 Loistavaa uutta vuotta!

Vuosi 2016 oli kerrassaan hyvä ja toivottavasti tämä vuosi jatkuu yhtä iloisissa merkeissä. Olen tällä hetkellä vielä virallisesti äitiyslomalla ja nauttinut touhuilusta pienen pojan kanssa. Viime vuonna raskauden loppupuolella ala-ääneni reistailivat -johtuen ehkä muuttuneesta hormonitoiminnasta. Synnytyksen jälkeen ääni on kuitenkin jälleen kestänyt paremmin ja nyt tammikuussa se tuntuu olevan kestävämmässä kunnossa kuin kahdeksaan vuoteen! Äänen kuntoa lienee kohottanut kevyt päivittäinen lastenlaulujen hyräily, äänen huoltoharjoitukset sekä huoleton elämänvaihe, jolloin en ole öisin kiristellyt hampaitani. Äänen treenailu ja kuntoutus tosin jatkuu vielä. Olen myös sijoittanut uusiin pieniin keikka-kamoihin, jotka riittävät pienempien/ keskisuurten tilojen äänentoistoksi. Kovasti olisi kaikenlaisia suunnitelmia, mutta katsotaan mihin rahkeet riittävät pienen pojan ja äänen kunnon kanssa. -Ja missä ajassa. :)

21.7.2016 Keikkatauolle

Elämään sisältyy monenmoisia vaiheita ja nyt on alkamassa sellainen aivan uusi ja jännittävä; nimittäin esikoisemme on putkahtamassa maailmaan tulevana syksynä! Tämän odotetun tapahtuman vuoksi jään laulukeikkojen -ja ehkä musiikin teon osaltakin määräämättömän pituiseksi ajaksi tauolle. Olen yrittänyt pitkään saada ääntäni kestävään keikkailukuntoon, mutta yrityksistäni ja pienestä edistyksestäkin huolimatta olen viime vuosina pystynyt tekemään lähinnä satunnaisia laulukeikkoja vähemmillä laulamisilla. Aion toki vielä jatkaa yrittämistä sillä kaipaan laulukeikkoja, mutta NYT on aika keskittyä tyystin muihin asioihin. Kerron taas lisää kuulumisiani kun niitä musiikin saralla ilmenee..

14.12.2015 Rakkauslauluja julkaistu Valssin aika 2015 -äänitteellä

Joulukuun alussa julkaistiin Valssin aika 2015 äänite, joka sisältää 20 parasta kappaletta Uusien valssien sävellys- ja sanoituskilpailusta. Mukana on myös minun säveltämä ja sanoittama sekä esittämä voittokappale "Rakkauslauluja". Kappaleen voi käydä kuuntelemassa esim. Spotifysta.

2.8.2015 Voitto Valssin aika -sävellyskilpailusta!

Valssin aika -sävellys ja sanoituskilpailu Viitasaarella huipentui eilisessä finaalissa, kun kolmen kärki julkistettiin. Säveltämäni, sanoittamani sekä esittämäni Rakkauslauluja tuli ensimmäiseksi, joten tämä on ensimmäinen sävellyskilpailun voittoni! Olen ikionnellinen!!! Kovatasoisen ja jännittävän kilpailun kakkoseksi valittiin Bella Donna (Säv. & San. Tuomas Hiedanniemi, Kari Saarilahti & Janne Hiedanniemi) ja kolmanneksi Aina Öisin (San. Mariina Niittymäki & Säv. Ilari Haavisto).

22.3.2015 Lisää vauhtia Lauluntekijävalmennuksesta

Aloitin Tammikuussa opinnot Lauluntekijävalmennuksessa Ikaalisissa. Omia kappaleita on viime vuosina syntynyt pöytälaatikkoon vino pino. Osa niistä seurailee "rautalankahenkistä Kukkamekkotyyliä", mutta yhä enenevässä määrin on alkanut syntyä hiukan popimpaakin musiikkia tarjottavaksi muillekin. Uskonkin koulutuksen tuovan lisää potkua kun pyrin eteenpäin musiikin saralla. Uusia co-writereita on hakusessa!

4.1.2015 Uudet nettisivut julkaistu

Olen juuri saanut auki uudistetut nettisivuni! Täältä löydät tietoa minusta, keikoista sekä muista ajankohtaisista aiheista. Voit käydä lukemassa mietteistäni myös Ajan Helinää-blogistani. Toivottavasti viihdyt sivuillani, keikoilla nähdään!